Рехабилитација на патишта преку Рамковни спогодби од буџетот на ЈПДПпечати

Скопје, 28.09.2018

Приказот на рехабилитација на патишта преку Рамковни спогодби од буџетот на ЈПДП може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: