Мени

ETC - ЕЛЕКТРОНСКА НАПЛАТА НА ПАТАРИНАпечати

Скопје, 03.07.2019

Пуштен во употреба Системот за електронска наплата на патарина со електронски Смарт картици и Уред за електронска наплата на патарина (ТАГ).


Истиот е достапен на следниов линк: https://etc.roads.org.mk/

Сподели: