Мени

Изработка на техничка документација на ниво на основен проект за рехабилитација на патен правец А3, делница Велес - Кадрифаковопечати

Статус: Завршен
Тип: Експресен пат
Локација: Велес – Кадрифаково
Финансирано од: Сопствени средства
Должина: 23,3 км
Почеток на работите: 02.2013
Планиран датум за завршување: 02.2014
Вредност на договорот: 23.116.200 МКД
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Проект за инфраструктура и Основен проект  за експресен пат  со должина од 23,3 км со 2 х 3,25 m возни ленти и 2 х 2,0 m ленти за принудно застанување и 2 x 0,3 m рабни ленти вкупен профил на патот 11,10 m.

 

Сподели: