Мени

ДЕТАЛИ ЗА ПРОЕКТИ

Име на проектот
Категорија на пат
Тип на проект
Начин на финансирање
Статус
«1234...19»
Рехабилитација на државен пат Р1105 делница, врска со државен пат Р1401 (Раброво) – ГП ДојранЗавршен
A1 делница, врска со 1103 (Возарци)-Раец-ФаришЗавршен
Заврши санацијата на свлечиштето Р 2238 Маврово-ГаличникЗавршен
ПДП: Безбеден и проширен пат во пресрет на чествувањето на 1000 години Бигорски манастир Св. Јован КрстителЗавршен
ЈПДП: следиме прогрес на изградба на заштитна ограда на обиколница Битола на државен пат А3 (Е-65)Тековен
Изградбата на експресниот пат Штип-Радовиш (I–фаза од клучка Штип југ до Бучим).Тековен
Рехабилитација на државен пат А1 делница, врска со 1103 (Возарци)–Раец-ФаришЗавршен
Рехабиллитација на магистрален пат Куманово - Страцин (Фаза 2)Тековен
Изградба на звукозаштитна ограда на обиколница БитолаТековен
Рехабилитиции 84 километри на шест делници со средства од ЕБОРТековен
«1234...19»