Мени

ДЕТАЛИ ЗА ПРОЕКТИ

Име на проектот
Категорија на пат
Тип на проект
Начин на финансирање
Статус
Рехабилитација и подобрување на регионален пат Р1201, Струга – ДебарЗавршен
Рехабилитација и подобрување на регионален пат Р2433, делница Радовиш – Конче – ЛубницаЗавршен
Изградба на регионален пат Р29272, делница Опае – Белановце – Станчиќ, граница со Р.КосовоЗавршен
Електрично осветлување на денивелиран патен јазол Градско - Велес од автопат Е-75Завршен
Обнова на вертикална сигнализација на државен пат А1, клучка ВелесЗавршен
Рехабилитација и подобрување на Општинските патишта – Фаза III Лот 3: Североисточен и источен регионЗавршен
Изработка на проект за инфраструктура и основен проект за магистрален патен правец А1, делница Градско - ПрилепЗавршен
Изработка на проектна документација за државен пат Р2133 делница Матејче - ЛипковоЗавршен
Рехабилитација и подобрување на општински патишта – Фаза III, Лот 2 Пелагониски и југозападен регион Завршен
Изградба на надпатник на А1, Гевгелија – Граница со ГрцијаТековен