ДЕТАЛИ ЗА ПРОЕКТИ

Име на проектот
Категорија на пат
Тип на проект
Начин на финансирање
Статус
Рехабилитација на државен пат А2 делница Гостивар (мост село Здуње) до село КолариЗавршен
Снација на мост УдовоЗавршен
Санација на мост на СарајЗавршен
Санација на мост на влез во ОхридЗавршен
Рехабилитација на државен пат Р1310, делница Берово-КлепалоТековен
Рехабилитација на државен пат Р1310, делница Радовиш-ПодарешТековен
Рехабилитација на државен пат Р2342, делница Тркање-ПишицаТековен
Рехабилитација на државен пат Р1309, делница Кочани-ПоникваТековен
Рехабилитација на државен пат А3, делница Обиколница на Битола (клучка Крклино – Бензинска пумпа Лукоил)Завршен
Рехабилитација и реконструкција на 7 патиштаТековен