ДЕТАЛИ ЗА ПРОЕКТИ

Име на проектот
Категорија на пат
Тип на проект
Начин на финансирање
Статус
Рехабилитација на државен пат А2, делница Колари - КичевоТековен
Рехабилитација на обиколка на Скопје (клучка Стајковци – Клучка Мирковци)Тековен
Рехабилитација на сообраќајна возна лента на државен пат А1 делница Велес – Градско и Градско – Велес Тековен
Рехабилитација на регионален пат, делница Битола - НовациЗавршен
Рехабилитација на спори ленти на регионален пат - Валандовско брдоЗавршен
Рехабилитација на регионален пат Берово – СтрумицаЗавршен
Рехабилитација на регионален пат - Охрид кај бензинска пумпа Биљанини извори (Туристичка лев и десен коловоз) – Коњско (Хотел Метропол)Завршен
Рехабилитација на државен пат Р1202, делница Кружен тек Р1201 – ГП БлатоЗавршен
Рехабилитација на државен пат Р2234, делница Пршовце – ЈегуновцеЗавршен
Рехабилитација на државен пат Р1102, делница Петровец – КатлановоЗавршен