ДЕТАЛИ ЗА ПРОЕКТИ

Име на проектот
Категорија на пат
Тип на проект
Начин на финансирање
Статус
Рехабилитација на државен пат Р2234, делница Пршовце – ЈегуновцеЗавршен
Рехабилитација на државен пат Р1102, делница Петровец – КатлановоЗавршен
Рехабилитација на државен пат А1, делница Граничен Премин Богородица – Гевгелија (лев коловоз)Завршен
Рехабилитација на државен пат А2, делница Сарај – ГрупчинЗавршен
Рехабилитација на државен пат А1, делница Петровец – Миладиновци и Рехабилитација на државен пат А4, делница Кадино – ХиподромЗавршен
Итни градежни работи за санација на државен пат А2, Обиколница на СкопјеЗавршен
Рехабилитација на сообраќајна возна лента на државен пат А1 делница Велес (Штипска клучка) – Градско и Градско – Велес (Штипска клучка)Завршен
Рехабилитација на државен пат Р1106 делница Мост Близанско - КалуѓерецЗавршен
Рехабилитација на државен пат А2 делница од Гостивар (мост кај село Здуње) до село КолариТековен
Довршување на рехабилитација на Регионален пат Липково–АрачиновоТековен