Одлука за неизвршен избор на кандидат по јавен оглас за вработување на давател на јавна услугапечати

Скопје, 30.07.2018

Одлуката  за неизвршен избор на кандидат по јавем оглас за вработување на давател на јавна услуга може да ја преземете во pdf формат тука.

Сподели: