Јавен оглас за вработување на еден работник на определено време до 31.12.2018 година во Јавното претпријатие за државни патиштапечати

Скопје, 31.08.2018

Јавен оглас за вработување на еден работник на определено време до 31.12.2018 година во Јавното претпријатие за државни патишта можете да го преземете во pdf формат на следниот линк

Сподели: