Одлука за извршен избор на кандидат по јавен оглас за вработување на давател на јавна услугапечати

Скопје, 10.09.2018

Одлуката за извршен избор на кандидат по јавен оглас за вработување на давател на јавна услуга може да ја преземете во pdf формат тука.

Сподели: