Мени

ЕЛЕКТРОНСКА НАПЛАТА НА ПАТАРИНАпечати

Пуштен во употреба Системот за електронска наплата на патарина со електронски Смарт картици и Уред за електронска наплата на патарина (ТАГ).


Истиот е достапен на следниов линк: https://etc.roads.org.mk/

Сподели: