ADP
Република Македонија Јавно претпријатие за државни патишта
Скопје, 31.08.2018

Јавен оглас за вработување на еден работник на определено време до 31.12.2018 година во Јавното претпријатие за државни патишта

Јавен оглас за вработување на еден работник на определено време до 31.12.2018 година во Јавното претпријатие за државни патишта можете да го преземете во pdf формат на следниот линк

© 2019, Јавно претпријатие за државни патишта. Сите права задржани.